Megoldások

Egyéni és kisvállalkozások

Cége legalább havonta 500 oldalt nyomtat, másol. Legfontosabb szempont a költségek tervezhetősége, és alacsony szinten tartása. Olyan új és használt berendezéseket ajánlunk, amelyek alacsony költségen, de maximális megbízhatósággal működnek. Berendezéseinket extra (akár 4 éves) garanciával is tudjuk szállítani.

Középvállalatok

Az Önök havi nyomtatási, másolási, faxolási igénye meghaladja az 5000 oldalt. A működéshezz szükséges rendszereit, adatait több szerveren tárolja, alkalmazásait teljes gépparkja eléri. A rendszerrel szemben támasztott igényeinek összehangolt működéséhez ajánljuk többek között tanácsadói, out-sourcing és teljes körű szervizszolgáltatásunkat.

Nagyvállalatok

Miközben a jelenlegi üzemeltetési költségeket az irodai folyamatok optimalizálásával csökkentjük, egy olyan korszerűbb irodatechnikát biztosítunk, amely szoros elszámolást tesz lehetővé. Beruházás nélkül a jelenleginél alacsonyabb költségszinten üzemeltethetnek egy fejlettebb műszaki színvonalú rendszert. Az ajánlott konstrukcióban a Ricoh Hungary a financiális és logisztikai hátteret, az Irodagép kft. pedig a helyszíni műszaki és szolgáltatási hátteret biztosítja. A tanácsadástól a telepítésen át a szervizelésig munkatársaink a rendelkezésükre állnak

Állami intézmények

A közbeszerzés keretein belül az Irodagép kft. komplex megoldásokat tud nyújtani mind kellékellátásban, mind számítástechnikában, valamint a dokumentum kezelés területén is.