Szervíz

Szerviztevékenységet és szaktanácsadást vállalunk az ügyfél igényei szerint eseti vagy szerződéses formában. Ez az egyszeri hibaelhárítástól olyan bonyolultabb rendszerfelügyeletig terjed mint amilyen az outsourcing ügyletek esetében kívánatos. 1994 óta vagyunk hivatalos Ricoh márkaszerviz.

Tapasztalat:

Az irodagép kft szervize 14 éves tapasztalattal rendelkezik nyomtatók és fénymásolók üzemeltetése, javítása területén. Márkaszervíz vagyunk, ami nemcsak megnyugtató nagyságú alkatrész raktárat, hanem folyamatos kiképzést jelent.

Tudás:

Szerviz szakembereinket közvetlenül a gyártó képzi ki és folyamatosan ellenőrzi. A gyártó által kidolgozott speciális oktatási és vizsgarendszer biztosítja a szükséges elméleti felkészültséget. Szakembereink rendszeres képzést kapnak, ebből vizsgáznak, majd oklevelet szereznek.

Gyorsaság:

Diszpécserközpontunkba telefonon és on-line érkező hibákra a lehető leggyorsabban reagálunk. Szerződés alapján ez vonatkozhat pl.:kiszállási időre (pl..2 órán belüli megjelenés), vagy a berendezés munkaidő alatti hibátlan és állandó üzemelésére is (rendelkezésre állási idő %-ban meghatározva).